Rabu, 13 Mei 2009

tak serik-serik ...


Mungkin ini salah satu sbb kenapa suami aku tak suka balik kampong . asal balik jer kena saman 'speed trap ' . kalau tak kena hala pergi , terkena hala balik .. Pulak tu ditempat yg sama .

Suami aku nie tak serik2 sbb nie bukan 1st time , nth yg ke berapa ntah . Dah tak terkira .. Puas dah aku bg ingatan bila tiap kali nak balik kampong .. Kalau dah rasa byk sgt duit , sedekah jer kat umah anak2 yatim atau kat masjid2 . Dapat gak bekalan utk akhirat !
Nie saman utk bln 12 tahun lepas . 2 bulan lepas ada gak balik kampong , erm ... coming soon lah tu !