Khamis, 12 Julai 2012

mood datang , mood hilang ....

Ramadhan semakin hampir ... Ramai pelanggan tetap bertanyakan sample biskut raya . Aku tak buat lagi , mood nak buat biskut tahun nie berkurangan .... Lebih2 lagi skrg aku cepat letih . Dah berumur lah , terasa tua sangat , tak cukup makan vitamin kot !

Kalau tak der sample tak leh ker ? Aku jual yg sama gak tiap2 tahun ... Kalau nak , order jer lah !

Jem nenas tu aku buat sendiri . Gitulah tiap2 tahun .... Entah bila nak mula menggentel jem tu utk buat tart nenas ... Pembantu aku cuti bersalin . Lyna cepatlah balik , tolong ibu nie !!!!!