Rabu, 9 Mei 2012

Ishh , geram , gerammmmmm ...

Memang nak marah sangat2 ari nie ... Dari semalam aku nak marah , dapat bersabar lagi . tapi ari nie setan dah menang .

Kes kat sekolah , kes dah lama ... Pasal anak murid aku Wan Filzah Aqilah . Menangis2 tak nak datang sekolah . Alasan takut kat aku . Dah seminggu tak datang .Garang benor aku nie sampaikan emak dia kata takutkan aku . Padahal aku tak pernah pun sentuh dia , tak berani .... manja yg amat2 woiiii !

Kalau tak siap kerja sekolah , aku biarkan jer ... Dia hantar buku aku tanda , tak hantar aku tak tegur . Budak nie bkn boleh tegur , meraung satu sekolah ... kalau budak2 lain aku tegur , kalau yg patut kena , aku bagi sebijik !

Dalam minggu nie , datang bertemankan emak dia , sama2 belajar dalam kelas . Aku buat selamba jer , tak tegur pun , benci , benci , benciiiiiii ..... ada NAZIR BEBAS !

Ari nie , aku buat selamba lagi ... Cikgu2 lain melayan budak nie , aku ???? boleh belah ! Entah mimpi apa ,emak budak nie datang jumpa aku . Dia kata , anak dia nak sangat belajar BI tapi takut nak masuk kelas .Dia nak aku pujuk anak dia .... hahahaha !!!!

Aku tak pujuk pun . Itulah kelemahan aku .... FILZAH , masuk kelas cepat . Nak belajar tak ?
Beres !!!!!!

Lagi satu aku nak marah sangat pasal CIMB , Jalan Bank ... LEMBAB YG AMAT2 . Semalam gi , nak transfer duit kat Lyna , ada ker dia kata OFFLINE .. Dah ler menunggu sejam , pastu si Mamat kat kaunter tu macam tak pernah buat kerja . Asyik tertanya2 kat kawan2 yg lain . Last2 dia kata OFFLINE ! Ari nie gi lagi , cam tu gak ... kemudian suruh buat CASH LAJU , problem gak , slow ..... Call Lyna tak dapat nak transfer duit , menangis lah plk sbb dah tak der duit . Adusss!!!!!

Cubalah plk gie kat cwgn kat tmpt lain ... berdepan dgn MEGAMALL , ok lah plk . Tak derlah plk OFFLINE , 10 minit dah siap , memang menguji kesabaran .. Perut lapar !!!!