Jumaat, 10 Februari 2012

Otak berkarat , kena cuci ...

Bila org lain mohon sambung belajar , aku nie pun menyibuk mohon... Saja nak test market . Padahal otak dah berkarat . Member2 kat sekolah 80 persen dah ada degree . Ada yg nak buat master lagi ... jeles nie , kena cabar diri sendiri . Suspen , masa nie tak tau opsyen apa yg diberi . Semasa memohon online , aku pilih SAINS , MATH dan BIMBINGAN & KAUNSELING ...


Tapi ini yg ditawarkan , AeU ???? kat mana ... tanya member semua tak tau . U baru kot ! Boleh ker BI nie ... Berat lah ... Tak mampu .. tak per , boleh buat rayuan tukar opsyen dan U .


Alhamdulillah , buat rayuan dan diterima .... Bersemangat nie nak belajar untuk belajar semula . masih belum terlambat lagi kan , kan , kan .... Irana dan Nomani pun dapat opsyen SAINS !!!!